Suuri Luomukysely 2016

Suuri Luomukysely 2016

Varmista, että sinulla on noin 10 minuuttia aikaa, ennen kuin luet tämän tekstin! (Kuitenkin ennen 10.4.2016.)

Luomukyselyn vastaamisaika on päättynyt! Kiitos tuhannesti kaikille vastanneille.


Täytä luomukysely, jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan!

EDIT 8.4.2016 Ruohonjuuri lupasi toisen 50 euron arvoisen lahjakortin mukaan arvontaan! 

Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin Ruohonjuureen, myssymummojen tekemän vapaavalintaisen myssyn Myssyfarmilta tai Pro Luomun ”Luomua. Ilman muuta.”  -aiheisen kangaskassin.

Olemme kertoneet esimerkiksi tässä ja tässä tekstissämme syitä siihen, mitkä johtivat siihen, että päätimme käydä suosimaan luomua.

Mutta mikä sai sinut tarttumaan luomuun? Me täällä LMGO:ssa olemme melko hulluna luomuun, ja siksi päätimme tehdä hieman erilaisen kyselyn, joka saattaa saada sinut pohtimaan myös sitä, millainen (luomu)kuluttaja olet.

Tässä muutama esimerkkikysymys:

  • Millä asioilla koet olevan merkitystä siihen, että siirryit suosimaan luomutuotteita?
  • Tingin mieluummin joistain muista ostoksista, kuin jättäisin valitsemasta luomuvaihtoehdon
  • Mikä on lempiluomumerkkisi?
  • Koen, että luomutuotteiden ostaminen helpottaa kaupassa käyntiä

Plus kysymyksiä, joita et ehkä osannut edes odottaa…

Kokonaisuudessaan löydät kyselyn osoitteesta http://bit.ly/21azyST ja sen täyttäminen kestää noin 8 minuuttia. Pistä vaikka luomupasta kiehumaan, ja täytä kysely siinä odotellessa!

Kyselymme pohjautuu kuluttajakäyttäytymisen teorioihin, graduuni, sekä asioihin, mitä aikaisemmissa tutkimuksissa on sanottu vastuullisesta kuluttajasta.

Kiitos, että käytät pienen hetken ja täytät kyselymme. Luomun 1,8 prosentin markkinaosuus (2015) Suomessa puoltaa lisätutkimuksen tarvetta. Yritäthän vastata jokaiseen kohtaan. Lomakkeen täyttäminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi.

Osallistuminen kyselyyn on vapaaehtoista ja luottamuksellista. Antamasi vastaukset käsitellään nimettöminä eli tuloksista ei käy ilmi yksittäisen henkilön vastaukset. Kyselyyn vastaamiseen on aikaa sunnuntaihin 10.4.2016 kello 23.59 asti.

Kiitos, että olet kehittämässä Suomen luomumarkkinoita. Ja kuka tietää, ehkä lomakkeen täytön jälkeen katsot kaupassa käyntiä uusin silmin…

Pääset kyselyyn tästä.

Terveisin

Jussi

Yhteistyössä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS. Yhteystietosi täyttämällä kyselyn lopussa osallistut Ruohonjuuren 50 € lahjakortin sekä Myssyfarmin myssyn (jonka saat valita itse) arvontaan! Lisäksi arvotaan kaksi (2) Pro Luomun ”Luomua. Ilman muuta.” -aiheista kangaskassia. Arvonnat suoritetaan 11.4.2016 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

PPS. Jos olen oikein ymmärtänyt, sinuahan kiinnostaa luomutuotteet? Jos haluat, voit lopussa antaa myös luvan kolmansille osapuolille, käytännössä siis luomuyrityksille, lähettää sinulle luomuaiheisia sähköpostiviestejä ja ehkä jopa tarjouksia, joita et muualta saa… muistathan, että jos annat luvan, mutta viestit alkavat nyppimään, ne saa helposti peruutettua. Samalla tavalla kuten aina, kun tilaat jonkin viestin tulevaksi sähköpostiisi.

Rekisteriseloste

 

Mainokset