Blogiyhteistyö

 

”Blogi, joka yhdistää hyvät jutut.”

Halusimme luoda blogin, joka yhdistää hyvät jutut. Tällä sivulla esittellemme yrityksiä, joista toivomme olevan sinulle iloa. Rahaa emme yhteistyökuvioista saa ja ilmoitamme selkeästi, jos olemme saaneet jutussa esiintyvät tuotteet nimen omaan tuotetestausta varten.

Karma Shop

Eettiset vaatteet arkeen ja urheiluun Karma Shopista.

Karma Shop on tuttu jo sen alkuajoilta lähtien. Sieltä tilasin ensimmäiset kunnon kiipeilyhousuni. Nykyisin sieltä löytyy vaatteita jo arkikäyttöön, urheiluvaatteita unohtamatta. Helppo mennä ostoksille kun ei tarvitse arpoa, mitenkähän vaatteet on tehty. Heidillä, yhdellä perustajista, on myös vankka kokemus vaatebisneksestä ja sen reiluudesta. Heidän blogista on mielenkiintoista seurata esimerkiksi mitä luomupuuvilla merkitsee intialaisille viljelijöille.

-Jussi

Karma Shopin halusimme välttämättä mukaan, ja iloksemme he suostuivat ehdotukseemme. Myöntävä vastaus tuli kahdessa tunnissa. Luulen myös, ettet ole edes kuullut kyseisistä vaatemerkeistä… Miksi ostaa ryysyjä kun voi kerralla ostaa sellaista mikä kestää ja on myös tuotettu järjellisesti?

Karma Shopissa varaston tyhjennysmyynti! Toiminta ei ole kuitenkaan loppumassa, he tiedottavat jatkosta piakkoin… Hajakokoja vielä jäljellä. Löytyisikö sinulle vielä täytettä hyvän mielen vaatekaappiin?

Flow kosmetiikka

Luonnonkosmetiikka Flow kosmetiikalta.

Atoopikkona joudun käyttämään paljon rasvoja käsiini. Erityisesti talvisin iho-ongelmat kasvoivat. Iho myös pehmeni peruskosteusvoiteilla, ja kiipeilijälle se ei ole hyvä juttu. Flown sheavoilöydöksen jälkeen näitä ongelmia ei enää ole ollut. Parasta on, että möhkäle sheavoita kestää kuukausia ja kuukausia!

-Jussi

Tuntui luonnolliselta, että luonnonkosmetiikkaa täytyi saada blogiimme. Flowsta oli kokemusta, hyviä sellaisia, joten viestiä heille ja tässä sitä mennään!

Tuotetestaukset

Testijuttumme löydät hakemalla juttua yrityksen nimellä tai avainsanalla ”tuotearvostelu”. Juttujen alussa näet aina alla olevan kuvan. Keräämme tälle sivulle myös linkkejä testattujen tuotteiden sivuille. Tästä kohtaa löydät myös mahdolliset alennuskoodit, joten sivulla kannattaa vierailla säännöllisesti.

Sponsoriteksti

 

Haluatko tuotteesi testaukseen?

Luuletko, että tuotteesi voisi kiinnostaa lukijoitamme ja se sopisi blogin aihepiiriin? Ota siinä tapauksessa yhteyttä osoitteeseen letmegoorganic@gmail.com ja laita viestin aiheeksi ”TUOTETESTAUS” ja kerro, mitä haluaisit testauttaa.

Terveisin

Mari ja Jussi

Mainokset