Jokka tuotteet testissä

 

Jutun lopussa osoite mistä pääset huutamaan tuotteita älyttömän edullisesti itsellesi

Kuten edellisessä jutussa mainitsin, saimme Jokka Naturalilta muutamia heidän Jokka-tuotteitaan testiin. Tuotteet olivat

  • Jokka-herneproteiinijauhe,
  • Super Green Mix
  • Lucuma-jauhetta.

Kaikki nämä ovat luomulaatuista tietenkin.

Ensimmäisenä paketeissa kiinnitti huomioin hieno logo. Se todella erottuu edukseen, ainakin omasta mielestä. Ja tämä on tärkeä seikka, kun ostopäätöstä kaupassa tai missä vaan mietitään: jos paketti on hyvän näköinen, sitä kehtaa pöydällä pitää esillä. Tämä tuli jo gradussani esille.

Tyylikäs hopean värinen paketti oikein huokui laatua. Huomaa kylä, että pakkauksiin on panostettu erityisellä huolellisuudella.

Kun pääsin pakkauksia ihastelemastani, päätimme avata kaikki. Pakettia avatessa kannattaa noudattaa samaa varovaisuutta kuin kuumaa uunia avatessa. Nenää ei kannata työntää liian lähelle pakkausta, koska sieltä saattaa pöllähtää pieni määrä jauhetta naamalle, jos sen repii auki liian innokkaasti.

Alla olevasta kuvasta näkyy, millaisista superfoodeista oli kyse.

2016-08-28_21-56-12

Kun olimme kuvaussessiot saaneet päätökseen, mietin että mitäs näille jauheille tekisi. Niitä oli hieman hankala käydä erottelemaan eri laseihin, joten päätin kaataa kaikki yhteen lasiin.

Ja yllättävän hyvä seos siitä tulikin!

Erityisen innoissani olin herneproteiinijauheesta. Urheilun jälkeen on aina hyvä syödä monipuolisesti, joten pieni määrä tätä on toiminut oikein hyvänä lisänä. Nykyisin minulla on ollut tapana sekoittaa sitä aamuluomukaurapuuroon, koska kuvittelen sen pitävän nälkää paremmin. Ja tuleepahan se proteiinikomponentti aamupalalle mukaan kuin itsestään. Maku tässä on hieman herneeseen vivahtava, mutta ei pahasti ja sekoitettuna johonkin se toimii oikein hyvin. Pelkän veden kanssa nautittuna se ei välttämättä ole mikään kulinaarinen tähtielämys.

Viherjauheet olivat minulla pitkään hieman kysymysmerkki. Mahani ei tuntunut kaikista niistä tykkäävän, ja erityisesti spirulina-jauhe on tuntunut tekevän jotain vatsavaivoja. Luulen tosin, että löytämällä se määrä, minkä maha kestää, nämä ovat ihan ok.

Niin olen tehnyt myös tämän kanssa. Olen ottanut ihan vain yhden teelusikallisen päivässä runsaaseen veteen sekoitettuna, ja en ole huomannut mahan kanssa ongelmia. Samalla olen saanut ujutettua tätä vähän leikki-ikäisellekin, hänelle kun tuntuu maistuvan paremmin kaikki se, mitä minä syön…

Lucuma-jauhe olikin sitten jokerikortti. Tästä meillä ei juuri ollut kokemusta, mitä nyt netistä luettiin että mitä sillä voisi tehdä. Sokerin korvike, jossa on muun muassa rautaa ja kalsiumia. No sehän kuulosti hyvälle.

Lucumasta ei kyllä mitään överimakeaa saa. Siksi tätä on ollut hyvä laittaa muun muassa rahkan joukkoon (myönnetään, joskus olen laittanut vähän itse tehtyä omena-, päärynä- tai raparperihilloa päälle, jos haluan rahkasta extramakeaa). Tunnen ihmisiä, joille ei makea maistu ei sitten yhtään, joten tämä voisi olla heidän makuunsa oikein passeli.

Kaiken kaikkiaan tuotteista on jäänyt hyvä maku suuhun. Paketit ovat myös varsin riittoisia ainakin omalla käytöllä. Tietysti on ollut aikoja, jolloin paketit eivät ole olleet mukana jos on ollut jossain matkalla. Toimitus tuli parissa päivässä, kuten luvattu. Ja kuten jo alussa mainitsin, tuotteiden hieno etiketti kiinnitti ensimmäiseksi huomion.

Nyt voit käydä huutamassa tuotteesi itsellesi älyttömän edullisesti!

Verkkokaupan pyörittäjien elämäntilanteen muutokset johdosta tuotteet myydään tosi edullisesti pois.

Ja hinnat ovat vieläpä neuvoteltavissa.

Pääset huutamaan tuotteita osoitteesta https://huutokaupat.com/fi/v/382660

Minimitilausmäärä 10 tai loppuvarasto, jos tuotteita alle 10.

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Ei kategoriaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s