2 responses to “Kirja joka pysäytti

 1. Moi!

  En juurikaan lue kirjoja, mutta teidän bloginne on ehdottomasti pysäyttävintä luettavaa pitkiin aikoihin!

  Oikein kiva lukea ajatuksianne ruokaa laajemmin! Kyllähän varmasti kaikki luomuruuasta kiinnostuneet ovat ainakin jonkin verran kiinnostuneita kuluttamisesta yleisesti.

  Koska perheen ruokailua on vaikea muuttaa ilman koko perheen päätäntävallan luomuinnostusta, olen yrittänyt haastaa omaa kuluttamistani. Tästä vaatteiden kuluttamisesta (heh) olen ollut kirjoittamassa monta kertaa. Piti oikein etsiä omista teksteistä, mutta ilmeisesti aihe ei ole mahtunut mukaan yhteenkään postaukseen.

  Nimittäin oikeastihan aikuinen ihminen ei juurikaan uusia vaatteita ja asioita tarvitse… Ainakin mulla on vanhoissakin ihan liikaa ja myös halpavaatteet kestävät vuosia. Mutta lapsi! Voi, mistä löytyisikään oikeasti hyviä vaatevaihtoehtoja hänelle.

  Itsellenikään en ole vielä löytänyt sellaisia hyvin tuotettuja vaatteita, jotka kokisin tyylillisesti omakseni. Onneksi uusia toimijoita tulee alalle koko ajan. Kiitos hyvistä linkeistä! Ihan uusia juttuja ainakin mulle. 🙂

  • Moi nannakoo!

   Joskus sitä tavaraa vaan kertyy.. ja välillä on hyvä käydä läpi, tarvitseeko sitä kaikkea oikeasti. Ja tarvitseeko kaikkea ostaa uutena. Meillä on yksi hyvä kirja tähän liittyen mutta luulen, että Mari haluaa kertoa siitä myöhemmin… minunkin kaapista vapautui yllättäen kolme uutta hyllyä!

   Ja kirjoita omia ajatuksia vaatteiden kuluttamisesta. Mielenkiinnolla jäädään odottamaan, vinkkaa kun teksti on valmis 😉

   Ja kiitos pysäyttävistä sanoista 🙂

   -Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s