Munakasmuffini, luomuna tottakai

Paras iltapala kokeilu sitten pitkään aikaan. Päätin tehdä jääkaapin jämät eli käyttää pois vihanneslaatikon pohjat ja soveltaa ne johonkin maistuvaan. Jääkaapista löytyi luomu kesäkurpitsa, aurikokuivattuja tomaatteja, oliiveja ja luomumunia. Siinähän ne ainekset olivat kasassa mainioon munakasmuffiniin.

Tarvitset sitä mitä nyt kaapista sattuu löytymään tai:

1 luomu kesäkurpitsa

6 aurinkokuivattua tomaattia

2 ruokalusikallista silputtua oliivia

1 rkl luomuöljyä

6 luomumunaa

1,5dl luomumaitoa

Kuullotin kesäkurpitsan pannulla ja laitoin sekaan aurinkokuivatut tomaatit ja oliivin. Muffinivuuan voi voidella tai käyttää muffini irtovuokia ja uuni lämpeämään 200 astetta. Laitoin kesäkurpitsa sekoituksen muffinivuokien pohjalle ja kaadoin sekoitetun munamaidon päälle. Laitoin uuniin ja annoin olla noin 15 min, kunnes pinta oli kauniin ruskea.

Nämä munakasmuffinit olivat todella hyviä ja hävisivät samointein niin taaperon kuin vanhempien suihin. Suosittelen lämpimästi, nopeaa, helppoa ja hyvää. Mikä parasta taapero voi osallistua vaikka sekoittamalla munat ja maidon.

image

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Luomu ruoka, resepti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s