Nam nam moukkua, eli ihan parhaat juurespihvit

Oman viljelypalstan ihan parhaat juurespihvit  on helppo ja nopea tehdä. Näitä kannattaa tehdä myös riittävän iso satsi kerralla niin, tulee samalla vaivalla parin päivän ruuat ja arki helpottuu.

Ihan parhaisiin juurespihveihin tarvitset:

2 pientä luomulanttua

4 isoa luomuporkkanaa

3 keskikokoista luomukyssäkaalia

50 g luomu pähkinäsekoistusta

noin 3 dl luomumaissijauhoja

3 luomukanamunaa

1prk smetanaa

1 tl suola

ripaus kurkumaa ja currya

Kuori ja raasta kaikki juurekset tai käytä monitoimikoneen silppuriosaa,  ja sekoita kulhossa sekaisin. Lisää murskattu pähkinäsekoitus ja maissijauhot. Lisää lopuksi kanamunat ja smetana. Sekoita hyvin ja mausta suolalla ja ripauksella kurkumaa ja currya. Pihvit voi paistaa pannulla tai laittaa uuniin 225 astetta. Jos teet pihvit uunissa niin anna paistua noin 15 min ja käännä pihvit ja anna paistua vielä noin 10min.

Ihan parhaat juurespihvit menossa uuniin

Ihan parhaat juurespihvit menossa uuniin

Pihvien kanssa maistuu peruna tai muusi oikein hyvin. Myös kermaviilikastike vaikkapa currylla maustettuna on toimiva yhdistelmä. Meillä juurespihvien kanssa tehtiin luomukvinoaa punaisilla luomulinsseillä höystettynä. Kylkeen oman viljelypalstan kesäkurpitsaa herkkutatti kastikkeella. Todellista nam nam moukkua.

Nam nam moukkua eli ihan parhaat juurespihvit

Nam nam moukkua eli ihan parhaat juurespihvit

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Aitoa ruokaa, Luomuresepti, Mari, Viljelypalsta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s